TeamFit, effectieve teams, team analyse

Data Driven HR: waar te beginnen?

Ook benieuwd wat een meer data driven aanpak van HR voor jouw organisatie kan betekenen? Tijdens deze module leer je  hoe je als organisatie een begin kunt maken met data driven te werken.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 75% van de HR managers het belang inzien van data driven HR beleid. Tegelijkertijd zien we dat slechts 8% van de organisaties er daadwerkelijk mee aan de slag is of de kennis ervoor in huis heeft. Na het volgen van deze training, heb je meer inzichten hoe je kan starten met People Analytics binnen jouw organisatie.

Voor wie?

Naast HR en Recruitment professionals is deze module ook zeer geschikt en relevant voor o.a. directeuren, accountmanagers, finance managers, IT managers en/of operations managers. Wij geloven dat juist door het samenbrengen van deze verschillende expertises en belangen datagedreven HR echte toegevoegde waarde kan krijgen voor de gehele organisatie.

 

Leerdoelen Module 1

  • Je bent beter in staat om ontwikkelingen op het gebied van datagedreven HR te interpreteren;
  • Je kent de toegevoegde waarde van datagedreven HR;
  • Je kunt een begin te maken met datagedreven HR in de praktijk;
  • Je leert om relevante vragen uit de business te herkennen en mogelijk te faciliteren met datagedreven HR

Over Bjorn Walenberg

Björn is een ervaren trainer en heeft als adviseur in veel verschillende rollen en contexten gewerkt. Daarbij richt hij zich op organisatieverandering, (strategisch) HR-advies, innovatie, management development en assessments. Björn heeft een eigen adviespraktijk en is op parttime basis werkzaam aan de Avans Hogeschool als docent HRM. Op een enthousiaste en laagdrempelige manier verbindt Björn theorie en de dagelijkse praktijk waarbij interactie centraal staat.

Praktische informatie:

Cursusdata:

26 maart 2020

27 mei 2020

17 september 2020

20 november 2020

Kosten: € 295,- (excl. BTW)

Aantal deelnemers: maximaal 8

Duur: 3 uur (13 – 16 u)

Cursusleiders: Bjorn Walenberg en Pascalle Ligtenberg

Locatie: Tilburg

Heb je vragen over deze module? Neem dan contact op met Bjorn. Hij is bereikbaar via 06 50 22 77 81 of [email protected]

Deze module kan ook als in-company training gegeven worden.