JOUW MENSEN: BELANGRIJKSTE ASSET EN GROOTSTE RISICO

Je bent ervan overtuigd dat jouw mensen het belangrijkste asset vormen voor het succes van jouw organisatie. Zij zijn het human capital en tevens het grootste risico. Zeker als mensen niet op de juiste plek binnen een organisatie zitten.

Je bent je ervan bewust dat ook jouw organisatie klaar moet zijn voor de toekomst. Verandering is de nieuwe constante. Dit betekent dat ook jouw mensen andere vaardigheden nodig hebben om met deze veranderingen om te gaan. Maar welke? Slimme data helpen jou bepalen wat ze nodig hebben en leidt tot succesvolle mensen.

Bespaar kosten en werk efficiënter
met de juiste persoon op de juiste plek

   Maak het human capital inzichtelijk. Wie zijn de toppers, middenmoters en underperformers. Draai aan de juiste knoppen voor effectievere mensen.

   Zet effectieve leiderschapsprogramma’s in. Identificeer de talenten en stoom ze klaar voor kernposities.

   Krijg inzicht in en vergelijk teamprestaties.  Begrijp waarom bepaalde teams beter functioneren dan andere teams en gebruik dit inzicht voor verbetering.

0%
MEER OMZET
+0%
BRUTO WINSTMARGE
0%
MEER RENDEMENT

EVIDENCE-BASED HRM

Problemen aanpakken bij de bron

Je weet dat mensen die op het juiste moment op de juiste plek zitten het meest bijdragen aan het succes van jouw organisatie. Zij zitten goed in hun vel en presteren optimaal.

Verzuim- en verloopcijfers zijn belangrijke indicatoren als het gaat om de match tussen mens en functie, afdeling of organisatie. Vermoed je dat het beter kan? IVY works stelt jou met Artificial Intelligence en Big Data in staat om oorzaken te identificeren.

Bepaal waar de aandacht binnen jouw organisatie naar toe mag gaan en vaar met de wind in de zeilen!

Ga nog een stap verder en voorkom problemen met jouw human capital. Gebruik voorspellende analytics in jouw strategische meerjarenplan. Personeelsplanning die past bij de doelstellingen van jouw organisatie.

Manage instroom, doorstroom, uitstroom en successieplanning objectief en evidence-based met People Analytics. Neem afscheid van onderbuikgevoelens en vooroordelen en daarmee samenhangende onnodige kosten.

VRAAG HIER JOUW DEMO AAN:

PROBEER 14 DAGEN GRATIS

Benieuwd naar hoe People Analytics kan bijdragen aan een hoger rendement?

Benieuwd naar hoe People Analytics kan bijdragen aan een hoger rendement?