ONTDEK DE KRACHT VAN VOORSPELLENDE ANALYTICS

GREAT COMPANIES
NEED GREAT TALENT!

Grote talenten maken succesvolle organisaties. Iedereen heeft talent. De kunst is deze talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Door ze optimaal in te zetten ontstaan grootse prestaties. Dat is waar het bij IVY works om draait.

 

Wij helpen bedrijven objectieve beslissingen te nemen over hun belangrijkste bezit, namelijk de mensen. Met onze innovatieve Deep Learn- en analyticstechnieken brengen wij talenten in kaart en tot bloei. IVY works baseert zich op cognitief neurowetenschappelijke inzichten waarmee je gevalideerde data-analyses maakt. Testen bieden wij aan in de vorm van games. Gamification is fun!

Met de objectieve inzichten die IVY works biedt, verbeter je de prestaties, de productiviteit en dus het rendement van jouw organisatie op het vlak van Human Capital. IVY biedt je alle inzichten om te komen tot -onder andere- betere selectie van sollicitanten, gerichte ontwikkeling van mensen of het samenstellen van het meest succesvolle team.

Om onze missie te bereiken werken wij sinds 2016 samen met Cognisess, wereldleider op het gebied van People Analytics. Lees hieronder wat BBC, FinancialTimes & Recruitment industry magazine schrijven over Cognisess.

STRATEGISCHE
PARTNERS


Talenteye:
In de ‘war for talent’ is Talent Eye jouw partner.

Talent Eye biedt jarenlange expertise op het gebied van recruitment, interim-management, onboarding, assessments en de ontwikkeling van commercieel en management-talent. Met assessments en data geven wij inzicht en sturing. Ze bieden grip op groei en daarmee voorspelbaar resultaat.


Pontae:
Pontae is onze strategisch recruitment specialist.

Pontae professionaliseert en traint recruitmentafdelingen.
Daarnaast is Pontae specialist in het matchen van professionals op vaste en interim posities binnen de branches Finance en Legal.

Ben je benieuwd naar IVY, vraag dan nu onze DEMO versie aan!

POWERED BY COGNISESS