VOEG WAARDE TOE AAN JOUW KLANTEN

Met IVY works help jij jouw klanten om hun concurrentiepositie te verstevigen. Jij biedt jouw klant objectief inzicht in hoe het human capital zijn bedrijfsresultaten beïnvloedt. En met predictive analytics stel je hem in staat de juiste keuzes voor de toekomst te maken op alle processen van HR. Of het nu gaat om recruitment, talentmanagment of strategische personeelsplanning; wij zijn jouw partner.

EVIDENCE-BASED HRM 

IVY biedt jou een innovatief, wetenschappelijk onderbouwd platform. Je adviseert jouw klanten over welke maatregelen nodig zijn voor een toekomstbestendige organisatie. We bieden door onze end-to-end oplossing:

   Objectieve businesscases met een duidelijke ROI

   Een integraal systeem: van sollicitant (recruitment, tracking, selectie) tot medewerker (performance, talentmanagment, ontwikkeling)

   Het geven van onderbouwd advies op medewerker, team en organisatie niveau

+0%
Klanttevredenheid
>0%
Omzetstijging
-0%
afbreukrisico

DE JUISTE KEUZE

Als leider van een organisatie- en HR adviesbureau weet je als geen ander dat er door de samenwerking tussen intelligente machines en mensen een nieuw HR-tijdperk is aangebroken. De ontwikkelingen gaan enorm snel en nemen toe in complexiteit. Je wilt toegevoegde waarde blijven aanbieden aan jouw klanten door voorop te lopen in kennis en technologie.

Met IVY works maak je People Analytics eenvoudig toegankelijk zonder grote investeringen. Zo wordt jouw dienstverlening toekomstbestendig.

VRAAG HIER JOUW DEMO AAN:

PROBEER 14 DAGEN GRATIS

Benieuwd naar hoe People Analytics jouw klant kan helpen?

Benieuwd naar hoe People Analytics jouw klant kan helpen?