Gamification

Online games spelen in plaats van saaie cijfer- en figuurreeksen maken. Met gamification is het voortaan leuk om assessments te maken. Het is de nieuwe manier om mensen te selecteren en te ontwikkelen.

IVY works heeft 50 wetenschappelijk gevalideerde game-based assessments die goed aansluiten bij de belevingswereld van de huidige generatie werknemers. De assessments geven een breed inzicht in cognitieve, sociaal emotionele en basisvaardigheden, maar juist ook andere kwaliteiten als verandervermogen, innovatie, ondernemerschap en creativiteit. De vaardigheden die nodig zijn in wendbare organisaties.

Video intelligentie

Ontdek presentatievaardigheden en emoties van mensen met onze uitgebreide video analyse software en video assessments. Wij analyseren de expressie in gezichten waardoor u een objectief beeld krijgt in kenmerken als vertrouwen, empathie, positiviteit en  expressiviteit van een persoon.

Onze software analyseert en verwerkt automatisch en in real-time honderden video’s, audio en geschreven teksten. Het traditioneel afnemen van interviews en het beoordelen van brieven en cv’s levert vaak niet de juiste medewerkers. Onze manier van analyseren draagt bij aan een objectief beeld en bespaart enorm veel tijd en leidt tot betere keuzes.

Machine learning

Duik dieper in uw data en voorspel de toekomst.

Door de duizenden datapunten die we verzamelen, de machine learning applicatie en onze lerende algoritmes, zijn wij in staat om voor al je mensen het ontwikkelpotentieel, retentie en de unieke talenten te voorspellen. Allemaal geïntegreerd in één dashboard, waarbij je kunt sturen op de belangrijkste KPI’s in je organisatie. Zo kom je snel tot de kern waar het om draait in jouw organisatie en kun je gericht sturen om het beste uit je mensen te halen zodat ze optimaal kunnen presteren en lekker in hun vel zitten.

 High performance teams

Het succes van een team wordt bepaald door de samenstelling. Niet meer uitproberen, maar weten welke samenstelling tot succes leidt. Zet teams naast elkaar en krijg inzichtelijk waarom het ene team beter presteert dan het andere team en bekijk real time welke aanvullingen gewenst zijn.

“ONZE BRUTOWINST MARGE IS DOOR DE INZET VAN IVY MET 6% GESTEGEN”

“IVY HEEFT ERVOOR GEZORGD DAT IK INZICHT HEB IN MIJN MEEST TALENTVOLLE MENSEN EN TEAMS”

“DOOR DATA DRIVEN RECRUITMENT ZETTEN WIJ ALTIJD DE JUISTE PERSOON OP DE JUISTE PLEK.”