“Focus HR digitale transformatie”: uitnodiging voor het seminar op 26 september 2019

De digitale transformatie is in volle gang. Ook in uw organisatie. Dit betekent veel voor uw organisatie en de mensen die er werken. Medewerkers moeten zich aanpassen, maar waaraan? De toekomst is onduidelijk en uw rol als HR- of lijnverantwoordelijke is cruciaal in deze onzekere fase. We willen u graag helpen deze onduidelijkheid voor u weg te nemen.

Talent Eye en IVY works nodigen u uit om tijdens onze seminar op 26 september 2019 verder in te gaan op deze transformatie, waar wij u onze visie op de toekomst van HR geven.

We hebben 3 interessante sprekers uitgenodigd die voorop lopen in deze transitie. BEKIJK ZE HIER

 

 

U bent van harte welkom op donderdag 26 september 2019 op Fort Altena te Werkendam. We starten om 13.00 uur en sluiten de dag rond 17.00 uur af met een borrel. De kosten voor dit seminar bedragen € 395,-. exclusief BTW.

 

Meld u nu aan. Er is plaats voor 50 personen.

David Hulsenboom:

Partner bij Talent Eye, veelgevraagd spreker en schrijver van “Oh NÉÉ, ik ben een FTE!” neemt u mee in de psychologie van de mens. Uw medewerkers moéten mee in alle veranderigen. Hij geeft zijn visie op een succesvolle transitie en wat hiervoor nodig is. 

Chris Butt:

CEO bij Cognisess, neemt u mee in de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hoe deze u bijvoorbeeld  op een laagdrempelige manier kunnen helpen om niet alleen metrics te verzamelen, maar juist naar een voorspellende waarde van data te kijken. Die kan u helpen om de juiste personele beslissingen te maken.

Stefano van de Sant:

Manager Global Talent Acquisition. Brunel is continue aan het innoveren, waarbij de klanten van Brunel altijd centraal staan. Stefano neemt u mee in de transitie die Brunel doormaakt en welke toegevoegde waarde het gebruik van People Analytics data heeft op de business van Brunel en de meerwaarde voor de klant.

 

Na deze presentaties heeft u de mogelijkheid om met onze sprekers verder te praten over de toekomst. We eindigen met een borrel.