RECRUITMENT: STRATEGISCH PARTNER VOOR DE BUSINESS

Great talents make great companies. Dat weet jij als geen ander. Nieuwe technologieën als Artificial Intelligence, video recruitment en gamebase assessments omarm jij van harte. Het maakt jouw werk leuker, interessanter en het zorgt voor minder bad hires.

Organisaties floreren door het juiste personeel. Met data driven recruitment zorg jij ervoor dat er altijd een goede en objectieve match is. Jij gaat met de business om tafel zitten om de juiste profielen op te stellen. Welke vaardigheden en competenties zijn nodig? Welke interne benchmark van goed presterende medewerkers kunnen we maken om objectief zicht te krijgen op unieke talenten. En wat voor persoon is nodig om een team nog beter te laten functioneren? Deze aanpak leidt tot meer diversiteit,tot high performance teams en tot de juiste cultuurmatch binnen jouw organisatie. Je bent hierdoor een zeer waardevolle partner binnen jouw organisatie..

DATADRIVEN RECRUITMENT

IVY biedt jou een innovatief, wetenschappelijk onderbouwd platform. Je adviseert jouw collega’s over welke talenten nodig zijn voor een toekomstbestendige organisatie. Neem afscheid van onderbuikgevoelens en vooroordelen en daarmee samenhangende onnodige kosten. Dit doen we door:

   50 game-based assessments gebaseerd op neuro wetenschappelijke theorieën en gevalideerd door toonaangevende instanties

   Objectieve matching aan gewenste functieprofielen.

   Technologie die door onze klanten omschreven wordt als fun, innovatief, objectief, efficiënt en extreem krachtig

   De inzet van de nieuwste technologieën op gebied van AI voor patroonherkenning en voorspellende analytics (‘Deep Learn’)

0%
POSITIEVE CANDIDATE EXPERIENCE
-0%
BAD HIRES
-0%
TIJDSBESPARING

RECRUITMENT PROFESSIONALISEREN

Als professioneel recruiter weet je als geen ander dat er door de samenwerking tussen intelligente machines en mensen een nieuw Recruitment-tijdperk is aangebroken. De ontwikkelingen gaan enorm snel en nemen toe in complexiteit. Je wilt toegevoegde waarde blijven bieden door voorop te lopen in kennis en technologie. Met IVY works maak je People Analytics eenvoudig toegankelijk zonder grote investeringen.

Neem afscheid van het nemen van beslissingen op basis van een onderbuikgevoel. Zorg ervoor dat de data voor je  gaan werken. Het zorgt voor een sneller aannameproces, voor minder ‘bad hires’, voor meer diversiteit en voor wendbaarheid in jouw organisatie

VRAAG HIER JOUW DEMO AAN:

PROBEER 14 DAGEN GRATIS

BEKIJK WAT DATA DRIVEN RECRUITMENT KAN DOEN VOOR JOUW ORGANISATIE

BEKIJK WAT DATA DRIVEN RECRUITMENT KAN DOEN VOOR JOUW ORGANISATIE