IVY Works en Innovam Performance Support: samen organisaties succesvoller maken

IVY Works en Innovam Performance Support zijn per 1 februari 2020 een waardevolle samenwerkingsovereenkomst aan gegaan. Elkaar versterken om daarmee werkgevers en werknemers te helpen hun performance te verbeteren. Dat is de drijfveer van IVY Works en Innovam Performance Support om de handen ineen te slaan en samen te gaan werken. 

Beide partijen zijn ervan overtuigd dat mensen de belangrijkste asset vormen voor het succes van een organisatie. Zij zijn het menselijk kapitaal en tevens het grootste risico. Zeker als mensen niet op de juiste plek binnen een organisatie zitten.

Ook vinden beide partijen dat grote talenten organisaties succesvoller maken. De kunst is deze talenten te ontdekken en te ontwikkelen. 

People analytics als basis voor Performance

Pascalle Ligtenberg van IVY Works en Richard Vermeent van Innovam Performance Support zijn blij met de samenwerking. De dienstverlening van beide organisaties versterken elkaar. Met innovatieve deep Learn- en analyticstechnieken worden talenten in kaart, tot bloei gebracht en verder ontwikkeld. De analyses baseren zich op cognitief neurowetenschappelijke inzichten waarmee gevalideerde data-analyses (People Analytics) worden gemaakt. Dit geeft bedrijven en medewerkers objectieve inzichten om de prestaties, de productiviteit en dus het rendement van de organisatie op het vlak van het menselijk kapitaal te verbeteren. Met deze inzichten kunnen werknemers meer regie nemen over hun eigen loopbaan, door uit te gaan van hun eigen objectief vastgestelde talent.

Over Innovam Performance Support

Innovam Performance Support is sinds 2015 actief en komt voort uit Nederlands grootste opleider in de mobiliteitsbranche, Innovam. Met hun kennis en expertise dragen ze bij aan de rendementsverbetering van hun klanten in de Mobiliteitsbranche, dat staat bij Performance Support voorop. Helder advies en praktische ondersteuning op de thema’s HR, Sales, Marketing en Aftersales die aansluit bij de doelstellingen van de klant. 

Over IVY Works

IVY biedt een online dashboard dat helpt talent op innovatieve wijze te identificeren en te begrijpen. Door de combinatie van neurowetenschap en big data-analyse geeft IVY een frisse kijk op wat talent betekent. Zowel voor sollicitanten als voor medewerkers. IVY werkt sinds 2016 samen met Cognisess – wereldleider op het gebied van People Analytics – en geeft organisaties en mensen op een laagdrempelige manier verrassende inzichten in talent, persoonlijkheid, ambities én ideale baan of studie.