Email: [email protected]
Telefoon: 06-287 701 81

Gevestigd: Zuid-Holland
Type: Loopbaancoach en wandelcoach
Standplaats: Rotterdam

 

Terug

Hoi, mijn naam is Wietske Nooren, (Wandel-/ Loopbaan-) coach, eigenaar van Let’s Sparkle

Het is mijn missie om mensen weer te laten stralen. Mensen die vastlopen help ik graag vooruit. Ik houd van mensen en weet dat er altijd mogelijkheden zijn en bovenal houd ik van die combinatie!

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om vast te lopen; niet weten wat je leuk vindt, waar je ook alweer blij van wordt. Je voelt je misschien leeg, futloos, je straalt niet (meer). Er moet iets gebeuren, maar je hebt geen idee hoe en waar je naartoe moet…Schakel hulptroepen in! Je hoeft het niet alleen te doen!

Ik help je dolgraag weer vooruit om vervolgens samen naar jouw talent en richting te kijken, zodat jij weer gaat stralen. Als het prettig is voor je, ga ik graag met je wandelen. Ik gebruik dan onder andere elementen uit de natuur voor het opdoen van inzicht in overtuigingen en gedrag. Bovendien ontstaat er door beweging ruimte (in je hoofd) voor inspiratie en stelt het je wellicht beter in staat om vervolgens aan de slag te gaan met talent en carrière-richting.

Om inzicht te krijgen in jouw talenten en jouw richting maak ik gebruik van het platform van Ivy Works. Aan de hand van gamebased assessments worden IQ, EQ (op een leuke manier!) gemeten. Daarnaast breng je jouw waarden en interesses in kaart. Het resultaat is een persoonlijk profiel gekoppeld aan beroepen die hierop matchen! Daarnaast kunnen op dit platform vacatures gematcht worden aan jouw profiel, door een koppeling met vacaturesites. Dan zie je hoe jij jouw talent kunt inzetten! Er is echt veel mogelijk, dat zul je ervaren.

Heb je interesse? Bel me gerust via 06-28770181 of mail naar [email protected]