Email: [email protected]
Telefoon: 06- 236 595 90

Gevestigd: Gelderland
Type: Loopbaancoach en Vitaliteitscoach
Standplaats: Tiel

 

Terug

Mijn naam is Monique van Haaren – loopbaan- en vitaliteitscoach en eigenaar van Werk & Leef Vitaal.

Ik werk vanuit het principe dat je voor het nemen van de juiste stappen in leven en loopbaan zowel mentaal als fysiek fit moet zijn. En ik ken het, misschien jij ook wel? Je voelt je soms iets minder goed, je twijfelt over je loopbaan, soms ben je misschien al over je eigen grens gegaan, ……en dan komt het moment dat je de regie in leven en loopbaan weer terug wilt pakken. Daar zijn moed en lef voor nodig. En die laatste groeien als je fris en fit in je vel zit. En hoe fijn is het dan te kunnen terugvallen op je talent. Want heus, ieder mens heeft talenten. Toch zonde om daar niets mee te doen? Ondersteund door het digitale platform van Ivy Works wil ik je graag helpen.

In mijn coaching hanteer ik een integrale aanpak waarbij ik vanuit meerdere invalshoeken (vanuit wie je bent, waar jij voor staat, vanuit jouw motivatie en jouw mentale en fysieke fitheid) jouw gewenste loopbaanstap benader. Daarbij heb ik speciale aandacht voor wat er al wél is; want zoals gezegd, ieder mens heeft talenten. Uitbouwen en inzetten van die mogelijkheden geeft enorm veel energie zodat je met frisse moed je loopbaanrichting kunt bepalen en vormgeven. In mijn coaching zijn mijn rust en vertrouwen kenmerkend maar waar nodig zal ik ook confronteren. Ik begeleid je in je zoektocht naar nieuwe mogelijkheden in je huidige baan maar ook wanneer je een grotere sprong wilt wagen.

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Mail me op: [email protected] of bel me : 06 – 23 65 95 90. Kijk ook eens op mijn website: www.werkenleefvitaal.nl