Gevestigd: Noord-Brabant
Type: Lean Coach, Agile Coach, Trainer, Veranderkundige
Standplaats: Tilburg

Email: [email protected]
Telefoon: 06-24775527

 

Terug

Ik ben Michiel ter Horst, Lean en Agile Coach en Trainer. Het is mijn doel om excellerende teams te ontwikkelen. Om daarmee organisaties te helpen zich continu aan te passen en zich zo weten te onderscheiden. Ik ben ervan overtuigd dat excellente teams bestaan uit mensen die complementair zijn aan elkaar én zich vooral bezig houden met datgene waar ze echt goed in zijn. Want dat brengt plezier, motivatie en energie in teams.

Gevoel is dé dominante factor waarop wij beslissingen nemen en keuzes maken. Maar ons gevoel is vaak ook gekleurd. Daarom is het fijn om dat gevoel ook eens echt te toetsen, op basis van feiten. Teams samenstellen en ontwikkelen is een ingewikkeld proces. Door meer wetenschappelijk en evidence-based te werk te gaan, neemt de kans op succes enorm toe.

De transitie van een fysieke, analoge samenleving naar een digitale samenleving zonder fysieke grenzen verandert veel, snel en continu. De banen van vandaag kunnen volgend jaar gewoon niet meer bestaan en samenwerken is één van de belangrijkste skills. Veel zekerheid is verdwenen en de onvoorspelbaarheid neemt toe. En dat vinden we lastig.

Gelukkig is er één zekerheid die blijft, namelijk het talent dat we bezitten. Door IVY Works ben ik nog beter in staat om aan de voorkant, met teams en individuen te bepalen hoe we coaching en training het meest effectief in kunnen zetten om dat talent van iedereen te laten zegevieren!

Dus ben je als individu, team of organisatie bezig met verander- en transitievraagstukken en zoek je hulp daarbij? Dan kom ik graag met je in contact! Bel of app me gerust op 06-24775527, mail me op [email protected]