Email: [email protected]
Telefoon: 06 15 43 68 80

Gevestigd: Zuid-Holland
Type: (Persoonlijk) leiderschapscoach
Standplaats: Barendrecht

 

Terug

‘De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf’

Of je nu directeur, manager of werknemer bent, we hebben in ons werk allemaal een bijdrage te leveren aan het grotere geheel (het bedrijf of de organisatie). Helaas gaat er vaak veel tijd en energie verloren aan gedoe en daarmee komen persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen vaak in het gedrang. We raken gefrustreerd, vallen om of vertrekken.

Zonde, omdat veel gedoe te voorkomen is. Dat wat je bij de ander tegenkomt heb je meestal bij jezelf te zoeken. Het kennen van je thema’s is voor mij dan ook essentieel. Wat heeft je gevormd en wat zijn je (belemmerende) overtuigingen? Waar sla je op aan en waarom? Wat triggert degene die tegenover je zit in je waardoor je ineens jezelf niet meer bent, boos wordt of aan het twijfelen wordt gebracht?