Email: [email protected]
Telefoon: +32 478 78 30 10

Gevestigd: Vlaanderen
Type: Loopbaancoach
Standplaats: Brecht

 

Terug

[email protected] staat voor Marleen Polders, maar vooral voor met plezier werken. Dagelijks coach ik werknemers, werkzoekenden en zelfstandigen naar professionele en persoonlijke groei. Door te zien hoe zij bewuster keuzes maken, haal ik plezier uit mijn job.

Mijn aanpak? Samen stil staan en durven omkijken om vervolgens je blik op de toekomst te richten: durven dromen. Onderweg ben ik je coach : ik moedig je aan, luister naar je. Ik leer je door verschillende brillen te kijken, je talent maximaal te benutten en omgaan met je valkuilen. Kortom, ik zorg ervoor dat je in beweging blijft om je droom te realiseren. Ik geloof dan ook dat iedereen kan groeien. En jij? Haal jij al plezier uit jouw job?

Neem vrijblijvend contact op via [email protected] of bel +32 478 78 30 10. Zie ook www.mpatwork.be