Email: [email protected]
Telefoon: 06-51830688
Website: www.loopbaanenvitaliteit.nl

Gevestigd: Drenthe
Type: Loopbaan- en Vitaliteitscoach
Standplaats: Beilen/Assen

 

Terug

Heb jij het gevoel dat je niet helemaal meer op de juiste plek zit? Wil jij met hernieuwde energie je werk blijven doen? Of wil jij een betere werk-privé balans en uitzoeken hoe je met meer plezier kunt werken? Veel vragen! Maar wel belangrijke. En heb je er wel eens bij stilgestaan dat je vanuit verschillende invalshoeken kunt kijken om meer plezier in je werk te ervaren? Dat is precies waar ik als integraal loopbaan- en vitaliteitscoach naar kijk.

Om werk te vinden wat bij je past of om meer plezier te ervaren in je huidige baan is het belangrijk meer zicht te krijgen op wie je bent, wat je echt belangrijk vindt, waar je energie van krijgt. Daarnaast is het belangrijk te onderzoeken waar eventuele belemmeringen zitten om te doen wat je echt graag wilt. Hierbij kijk ik ook naar je gezondheid en hoe je naar jezelf kijkt. Jouw bewustwording ten aanzien van deze elementen wordt vergroot waardoor je (weer) met plezier je werk doet en je alles wat op je pad komt met meer vertrouwen aangaat. Dit maakt jou duurzaam inzetbaar!

Wie ik ben? Ik ben Inge Lahuis, Loopbaan- en Vitaliteitscoach en krijg energie van het ontwikkelen van mens en organisatie. Ik geloof dat iedereen talent heeft en dat iedereen plezier kan hebben in werken. Met mijn jarenlange ervaring als hr-adviseur en coach binnen verschillende organisaties begeleid ik mens en organisatie bij het vinden meer werkplezier en duurzame inzetbaarheid. In mijn coaching streef ik naar balans tussen hoofd, hart, lichaam en geest. Het creëren van bewustwording, vertrouwen geven en uitgaan van mogelijkheden zijn hierbij voor mij sleutelbegrippen. Daarnaast weet ik persoonlijke aandacht en zakelijkheid goed te combineren.

Meer weten? Neem dan contact met mij op: [email protected] of
06-51830688  Zie ook https://www.linkedin.com/in/ingelahuis/