Email: [email protected]
Telefoon: 06-523 671 14

Gevestigd: Utrecht
Type: Loopbaancoach
Standplaats: De Meern

 

Terug

Hallo, ik ben Hennie Brons, de happy miljonair. Miljonair niet in de zin van geld, maar rijk in de zin van gezondheid, vrijheid, leuk werk, vrienden en familie.

Mijn droom is zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun talent en passie te ontdekken en die in te zetten om gelukkig te zijn in het leven.

Avontuurlijk // Sensitief // Inspirator
Ook al heb ik meer dan 15 jaar ervaring bij de grootste HR dienstverlener ter wereld, ben ik getraind door de beste coaches en trainers wereldwijd, heb ik veel mensen gecoacht in verschillende vakgebieden en in diverse achtergronden en heb ik zelf ook veel coaching gehad… er is 1 ding van cruciaal belang: ‘De klik’.

Begrijpt de coach waar je staat, waar je naar toe wilt? Voel je je veilig? Welke levenservaring neemt de coach mee?

Weten of de klik er is? Neem contact met mij op via [email protected] of bel me 06-52367114. Mijn website is te vinden via www.henniebronscoaching.com