Email: [email protected]
Telefoon: 06-106 572 70

Gevestigd: Noord-Brabant
Type: Executive coach, teamcoach en gedragswetenschapper
Standplaats: Dongen

 

Terug

Mijn naam is Caroline van Gelder, gedragswetenschapper, loopbaan- & executive coach en eigenaar van Caroline van Gelder Coaching.

Als loopbaancoach is het mijn vurige wens ambitieuze professionals te begeleiden naar een baan waarin kwaliteiten en talenten versterkt worden en niet stoffig op de plank blijven liggen. Ik geloof dat iedereen talenten heeft. Op het moment dat je je daar bewust van bent en er voor durft te gaan, kom je optimaal tot je recht.  Met bevlogenheid, rust en humor daag ik jou uit stappen te zetten en (onbewuste) blokkades te doorbreken. Want als je diep naar binnen kijkt, zie je wat je tegenhoudt in wat je écht wilt.

Voel jij dat er iets moet veranderen in je werk, maar vind je de stap nemen best spannend? Als coach help ik jou om de moed te vinden om bang te zijn en het toch te durven doen. Zodat jij je bestaande baan weer met hernieuwde energie en bevlogenheid kan oppakken. Of dat je ervoor kiest succesvol ergens anders nieuwe loopbaanwegen in te slaan. Als loopbaancoach breng ik je terug naar wat JIJ wilt. Zodat jij durft te doen wat jou raakt!

Informeer gerust wat ik voor jou kan betekenen. Zie ook www.carolinevangeldercoaching.nl