Email: [email protected]
Telefoon: 06-302 22 937

Gevestigd: Noord-Brabant
Type: Loopbaancoach en preventiecoach
Standplaats: Made

 

Terug

Ik ben Carla Flipsen, loopbaanadviseur en preventiecoach bij Mens & Bedrijf in balans. Ik heb ruim 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van mensen, coaching, loopbaanbegeleiding en voorkomen dat mensen afbranden in werk of privé. Die ervaring heb ik opgedaan als opleidingskundige in de financiële sector en als zelfstandig coach/consultant.

‘Zacht op de mens, stevig op het proces’ zo prees onlangs een cliënt mijn manier van coaching. Dat herken ik, want je mag bij mij absoluut zijn wie je bent, maar als je wilt dat dingen veranderen dan is man en paard noemen minstens zo belangrijk. Ik ben empathisch, sensitief en doorzie snel wat er speelt. Door de juiste vragen te stellen en praktisch mee te denken werken we samen toe naar het afgesproken resultaat.

Particulieren help ik graag bij het vinden van de studie, de baan of werkplek die past als een jas. Op basis van karakter, talenten, kennis en vaardigheden komen we er snel achter waar jij energie van krijgt en welke soort baan of werkgever goed bij je past. Of je nu nog aan het begin van je studiekeuze staat, het gevoel hebt dat je tegen een burn-out aan zit, of je op het punt staat afscheid te nemen van je huidige baan, ik help je graag op weg. Ongeacht welke keuzes je eerder maakte in het leven, ik ben er van overtuigd dat er voor iedereen een baan is die precies past.

Ondernemers adviseer ik bij het managen van de juiste instroom- doorstroom- en uitstroom van medewerkers. Medewerkers op de juiste plek, werken aan talentmanagement, performance management en duurzame inzetbaarheid,  zaken die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van een bedrijf. Want energieke, tevreden medewerkers komen graag naar hun werk, zorgen voor een goede sfeer, verzuimen minder en blijven met plezier bij hun werkgever. En dat betekent in de praktijk een hogere productie, meer winst en meer succes als onderneming/ondernemer. Dat doe ik door op strategisch niveau mee te denken en te adviseren, maar ook door het coachen en begeleiden van individuele medewerkers en teams.

Je kunt me spreken op mijn kantoor in Made, op een af te spreken locatie of via Skype

Wil je nader kennismaken? Neem dan contact op via [email protected] of bel met +31 (0)6 302 22 937.