Email: [email protected]
Telefoon: 06-127 518 46

Gevestigd: Noord-Brabant
Type: Loopbaancoach
Standplaats: Tilburg

 

Terug

Aangenaam:  Ik ben Anouk Joosten, loopbaancoach en ondernemer met Element-S |  Personal & Career Support.

Het geloof dat je in je Element bent als je leeft en werkt op een manier die van nature bij je past, staat aan de basis van mijn onderneming. Mijn aanpak is er op gebaseerd om vanuit veiligheid verbindingen te maken, je intrinsieke motivatie aan te spreken en aan te moedigen bij de te nemen stappen om het beste uit joúw werkende leven te halen!

Met het IVY Works online platform voeg ik ook de wetenschap toe zodat de persoonlijke gesprekken kunnen worden gecombineerd met objectieve data en inzichten. Niet helemaal in je Element op dit moment? Kan jouw carrière wel een Boost gebruiken? Loop je vast en wil je opnieuw je koers gaan bepalen?  Mail dan gerust naar: [email protected] of bel:  06-127 518 46.    Zie ook mijn facebookpagina

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten!