Email: [email protected]
Telefoon: 06-53264808

Website: muijsloopbaanbegeleiding.nl

Gevestigd: Noord-Brabant
Type: Loopbaancoach en wandelcoach
Standplaats: Loon op Zand

 

Terug

Met persoonlijke aandacht naar de baan die bij jou past!

Als “mensenmens” met echte aandacht voor mijn kandidaten, coach en begeleid ik mensen naar de volgende stap in hun loopbaan. Ieder mens verdient het om op de best passende plaats te werken in elke fase van het leven. Persoonlijke aandacht voor mijn kandidaten vormt een belangrijk instrument bij het uitdagen van mensen om het beste uit zichzelf te halen. Hierbij staan mogen leren en ontwikkelen, centraal. Door de vraag achter de vraag te stellen en verandertechnieken in te zetten, komen mensen tot (soms) onverwachte inzichten en ontdekken ze zelf welke vervolgstappen ze willen zetten. Dat geeft energie en veerkracht.

Ter ondersteuning van het leer-, verander- en ontwikkelproces, maak ik onder meer gebruik van instrumenten zoals #Ivyworks, #Werk- Energie Analyse, #blended coachingsinstrumenten, #NLP-verandertechnieken, rustgevende oefeningen uit de Chinese gezondheidsleer, wandelcoaching, enz.

Naast loopbaancoach ben ik ook getraind als begeleider bij rouw en verlies en Over!-coach.

Kijk voor meer informatie op muijsloopbaanbegeleiding.nl

Heb je vragen? Bel dan: 06-53264808  of mail naar [email protected]