Vacature Accountmanager Overheid

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager Overheid.

IVY works groeit, groei jij met ons mee? We zijn op zoek naar een proactieve accountmanager Overheid (uren in overleg, minimaal 32 uur).  Ben jij een ervaren accountmanager  met meer dan 5 jaar ervaring, die de noodzaak en meerwaarde van een data driven aanpak van het HR domein ziet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

IVY works helpt organisaties met het plaatsen van de juiste personen op de juiste plek door het objectief in beeld brengen van talenten. We doen dit zowel bij de instroom, doorstroom en uitstroom van mensen binnen organisaties. We maken hierbij gebruik van ons unieke platform, waarin door middel van gamification het talent van een persoon objectief in beeld gebracht wordt. Ons klantenbestand is zeer divers, van grote overheidsinstanties tot het MKB.

IVY works opereert vanuit Gebouw 88 aan de Spoorzone in Tilburg, een heel inspirerende omgeving. Wil jij je verder ontwikkelen en verdiepen in data driven HR en Recruitment en vind je het een uitdaging om IVY works verder te laten groeien?, Solliciteer dan op deze functie. Uiteraard dien je wel eerst te gamen om een objectief beeld van je te krijgen én om jou een eerste indruk te geven van het platform waarmee je in je toekomstige baan aan de slag gaat. Dus als je besluit om te solliciteren klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pascalle Ligtenberg. Zij is bereikbaar op 06-23014042.