Vacature Medewerker Customer Support

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke, proactieve, accurate en goed georganiseerde medewerker Customer Support (uren in overleg, minimaal 24 uur). Jij bent zowel intern als extern onze stem en indruk. Jij haalt voldoening uit ondersteunende taken, onderlinge samenwerking en het professionaliseren van processen. Kenmerken die bij jou passen zijn: sterke motivatie, stressbestendig, dienstverlenend, geduldig, nauwkeurig, oog voor detail maar vooral enthousiast! Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken we jou!

IVY works en IVY career hebben een gezamenlijke vacature en opereren vanuit Gebouw 88 aan de Spoorzone in Tilburg, een heel inspirerende omgeving. IVY career biedt dé basis voor evidence- en gamebased coaching voor individuen en teams. IVY works helpt organisaties met het plaatsen van de juiste personen op de juiste plek door het objectief in beeld brengen van talenten. We maken hierbij gebruik van ons unieke platform, waarin door middel van gamification het talent van een persoon objectief in beeld gebracht wordt.

Denk je: dat is een leuke en uitdagende baan? Solliciteer dan op deze functie. Uiteraard dien je wel eerst te gamen om een objectief beeld van je te krijgen én om jou een eerste indruk te geven van het platform waarop je toekomstige baan is gebaseerd. Dus als je besluit om te solliciteren klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pascalle Ligtenberg. Zij is bereikbaar op 06-23014042.