Hoe begin ik met people analytics?

HOE BEGIN IK MET PEOPLE ANALYTICS? KOM NAAR DE IVY ACADEMY OP 20 SEPTEMBER

De ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence  en people analytics gaan heel snel. De toekomst van de HR afdeling en de rol die zij spelen gaat hierdoor veranderen. Hoe, dat is de grote vraag.  Momenteel worden beslissingen bij HR veelal op intuïtie, gedrag en ervaringen uit het verleden genomen. En dat is vreemd, want meer dan 70% van alle kosten binnen een organisatie hebben met het personeel te maken. Finance, sales en marketing zijn allemaal bedrijfsonderdelen waarbij beslissingen worden genomen op basis van feiten en data. Door de komst van People Analytics ligt er een weg open voor HR om meer onderbouwde beslissingen te nemen en een businesspartner te worden.

IVY academy op 20 september

Tijdens onze training op 20 september 2018 leer je hoe je People Analytics kunt inzetten zodat het HR-beleid beter te kwantificeren is binnen de organisatie. Een organisatie kan na deze training aan de slag om meer onderbouwde analyses toe te voegen aan organisatievraagstukken.  We doen dit met aansprekende voorbeelden.  We gaan aan de slag met uitdagingen als ‘welke mensen heeft een organisatie nodig om aan organisatiedoelstellingen te kunnen voldoen?’,  ‘hoe kan ik met People Analytics mijn mensen beter in hun kracht zetten en optimaal ontwikkelen’ en ‘wat is er nodig om verloop tegen te gaan en naar een duurzame inzetbaarheid te komen?’ Kom meer te weten over Artificial Intelligence en hoe dit nieuwe inzichten biedt.

Aan bod komt:

  • Wat is People Analytics?
  • Wat betekent de inzet van People Analytics voor mij en mijn organisatie?
  • Hoe ga ik starten?
  • Waar ga ik tegenaan lopen?
  • 2 voorbeelden uit de praktijk

Deze cursus is geschikt voor ondernemers, HR adviseurs/busniesspartners en business analisten die hun organisatie meer data-driven te maken en willen weten wat de bijdrage van People Analytics hierin kan zijn.

Programma

We bieden een programma aan een dagdeel waarin je op inspirerende en pragmatische wijze wordt geïntroduceerd in alle facetten van People Analytics. Er is maximaal plaats voor 10 deelnemers. Zo kunnen we het persoonlijk houden en iedere deelnemer de aandacht geven die hij of zij verdient. Er is voldoende ruimte om specifiek toe te spitsen op praktijksituaties die door de deelnemers worden ingebracht. De training vindt plaats in Tilburg op:

donderdag 20 september 2018 van 13.00u tot 17.00u

De training wordt gegeven in onze trainingsruimte op Burgemeester Brokxlaan 12 te Tilburg (goede parkeergelegenheid en op hooguit 5 minuten lopen van het Centraal Station van Tilburg).

Door wie?

De vakspecialisten die je gaan helpen zijn:

Inschrijven

De kosten bedragen 395,- EUR (excl. btw) per deelnemer. Bij het tegelijkertijd aanmelden van twee deelnemers bedragen de kosten 599,- EUR (excl. btw) in totaal. Dit mogen ook deelnemers van twee verschillende organisaties zijn. Schrijf je hier in; we nemen dan binnen een paar dagen contact op om de inschrijving te voltooien.

VRAAG HIER JOUW DEMO AAN:

PROBEER 14 DAGEN GRATIS

Benieuwd naar hoe People Analytics kan bijdragen aan een hoger rendement?