Voorspellende Analytics, de toekomst voor HR

Cognisess wereldwijde speler in voorspellende analytics

Onze partner, Cognisess wordt in het onderzoek ‘Global Neural Network Software Market 2017-2021‘ genoemd als belangrijke wereldwijde speler in de  Voorspellende Analytics tools. Het onderzoek is uitgevoerd door HTF Consulting. In het onderzoek wordt de groeimarkt uiteengezet voor neurale netwerken in de sector Artificial Intelligence (AI) en machine learning. De verwachting is  dat in de komende 5 jaar  de vraag naar voorspellende analytics-tools groeit met meer dan 25% per jaar .

De nieuwste technologie voor iedereen toegankelijk

Chris Butt, CEO van Cognisess: “We zijn verheugd om te worden erkend in dit onderzoek.  Wij bieden werkgevers en recruiters een beter alternatief, zodat de subjectieve manier van mensen aannemen en mensen ‘begrijpen’ verleden tijd is. Met het Cognisess Pro platform en onze Deep Learn applicatie (AI/machine learning engine) stellen we onze technologie beschikbaar. Onze applicaties zijn geschikt voor alle type bedrijven, zowel voor het MKB als voor grote enterprises”.

“Onze algoritmen zijn ‘niet-bevooroordeeld‘, omdat ze geen rekening houden met geslacht, leeftijd, achtergrond of etniciteit. We zijn enkel geïnteresseerd in welke ‘kenmerken’ belangrijk en/of voorspellend zijn voor werk of teamvorming. Deze kenmerken kunnen cognitief, sociaal-emotioneel en/of gedragsmatig zijn. Omdat we meer dan 100 meetbare kenmerken kunnen meten, kunnen we complexe modellen bouwen om prestaties te voorspellen”.

 

predictive analytics

Inzicht in je organisatie en je mensen

 

Intensieve samenwerking

IVY works en Cognisess werken intensief samen en helpen bedrijven bij het verkrijgen van inzicht in workforce en people Analytics. Door de krappe arbeidsmarkt hebben organisaties moeite met het vinden en behouden van goed personeel. De grootste uitdagingen liggen op het gebied van duurzame inzetbaarheid, het bereiken van groeidoelstellingen, diversiteit, innovatiekracht en het verloop binnen een organisatie terugdringen. Samen met organisaties stellen we de onderzoeksvraag vast en maken we een stakeholders analyse. Vervolgens verzamelen en analyseren we data en vertalen dit naar bruikbare adviezen. Op deze manier kunnen organisaties betere beslissingen voor de toekomst maken. Door de mensen in een organisatie te koppelen aan de workforce data ontstaan nieuwe inzichten in wat mensen en organisaties effectief maakt.

 

IVY academy: Hoe begin ik met People Analytics?

Op 28 september geven wij de training “Hoe begin ik met People Analytics?”. Meld je aan en leer meer over People Analytics en de toegevoegde waarde in uw bedrijf. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen of ons uitnodigen voor een goed gesprek of kopje koffie.

 0
Verbinding maken
Wachten A.U.B....
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?