voorselectie recruitment tech award

IVY works in voorselectie Recruitment Tech Award

IVY works is door een vakjury voorgeslecteerd voor de Recruitment Tech Award. De award wordt op 24 november uitgereikt tijdens het recruitment tech event. IVY works behoort tot de 5 tools die uit 24 inzendingen is geselecteerd.  Op 20 oktober worden de 3 nominaties bekend die samen gaan strijden voor de award.

Op 5 oktober heeft Pascalle Ligtenberg-Bertens IVY works gepresenteerd aan de vakjury. De vakjury bepaalt welke 3 tools dit jaar gaan strijden voor de Recruitment Tech Award. De vakjury vindt de kwaliteit dit jaar hoog. “Alle  inzendingen hebben hun eigen diamantjes”.  En dat is natuurlijk al geweldig nieuws. In deze videoboodschap van de jury wordt een impressie van de vakjury en hun bevindingen gegeven.

IVY works biedt een schaalbaar, geïntegreerd en compleet systeem waarmee op innovatieve wijze snel en doeltreffend de ‘best fit’ kan worden gevonden. We nemen vooroordelen weg en zorgen voor een betaalbaar, objectief, efficiënt en nauwkeurig werving en selectieproces.

De assessments, de onderliggende systemen en data-analyses maken het mogelijk een specifiek functieprofiel op te stellen. IVY works biedt 3 manieren om deze functieprofielen samen te stellen. Een van de meest geavanceerde manieren is om de meest succesvolle medewerkers te testen, waarna het systeem een functieprofiel samenstelt.

Het platform zet op basis van het gezochte profiel automatisch de juiste set van assessments klaar voor de kandidaten die vervolgens worden uitgenodigd in een online omgeving die qua ‘look and feel’ én informatievoorziening aansluit bij de (potentiële) werkgever. Kandidaten kunnen tevens hun CV en brief uploaden en het systeem biedt een video interviewing tool.

De kandidaten worden vergeleken met het functieprofiel en middels een overzichtelijk dashboard wordt een ranking gepresenteerd zodat de meest geschikte kandidaten snel en efficiënt worden gevonden. Het platform biedt diverse rapporten waarin de kandidaten onderling vergeleken worden en een op maat gemaakte vragenlijst voor tijdens het sollicitatiegesprek.0
Verbinding maken
Wachten A.U.B....
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?