HRM101

Strategische samenwerking HRM101 en IVY works

HRM101 en IVY works helpen ondernemers bij het herkennen van talent

 

 

Sinds 1 november heeft IVY works een strategische samenwerking met HRM101. HRM101 ondersteunt en adviseert het MKB op het gebied van personeelszaken. IVY works helpt ondernemers bij het objectief identificeren van talent. Een ideale samenwerking die ervoor zorgt dat MKB bedrijven minder faalkosten hebben, beter in kunnen spelen op de behoeften van het personeel en ook concurrerend blijven in de huidige marktomstandigheden.


Het MKB heeft met een aantal uitdagingen te maken. Op een blog van Werf&  staan de 10 grootste uitdagingen op het gebied van personeel beschreven. Ze beschrijven aandachtspunten als:

 • hoe werf ik medewerkers die passen bij de organisatie, en
 • hoe voorkom je dat medewerkers doorgroeien naar functies die voor hen te hoog gegrepen zijn, of
 • hoe voorkom je ongewenst verloop.

 

Allemaal uitdagingen waarbij HRM101 en IVY works kunnen helpen. HRM101 werkt met overzichtelijk modules die volgens 4 pijlers benaderd worden:

 1. een hogere effectiviteit bij werknemers
 2. de personele kosten onder controle houden
 3. de personele risico’s beheersbaar maken
 4. de werknemerstevredenheid vergroten

 

HRM101 en IVY works

Pascalle Ligtenberg van IVY works en Gijs van Zon van HRM101

 

IVY works geeft organisaties inzicht in talenten van medewerkers die ze in huis hebben of willen aannemen. Door een combinatie van neuroscience, big data en wetenschappelijk onderbouwde assessments is IVY in staat om 80 kenmerken in beeld te brengen. Talent identificeren, begrijpen en tot bloei te laten komen is van groot belang voor het welslagen van een organisatie.

 

Welke oplossing biedt de samenwerking tussen HRM101 en IVY works?

 

De samenwerking tussen HRM101 en IVY Works biedt oplossingen op het gebied van:

 1. Selecteren: bij iedere vacature het juiste talent. Maak een objectieve keuze door inzicht in persoonlijkheid, cognitieve en sociaal-emotionele vaardigheden. Op maat gemaakte emailberichten en een video interviewing tool bespaart tijd. U nodigt altijd de meest kansrijke kandidaten uit voor een  verdiepend gesprek. De gestructureerde vragenlijsten vergroten de kans op een goede match nog meer.
 2. Ontwikkelen: het identificeren van het potentieel binnen de bestaande organisatie. Op maat gemaakte assessments en (coachings)programma’s geven inzichten voor persoonlijke en team-gerelateerde ontwikkeling, zodat beschikbare budgetten effectief ingezet kunnen worden.
 3. Analyse : een dashboard voor real-time inzicht in de talenten van mensen, hun prestaties, de mate van welzijn en de werknemerstevredenheid binnen de organisatie en teams. Het management heeft een tool in handen om prestaties te voorspellen en te anticiperen op ontwikkelingen.
 4. organisatieontwikkeling: big data geeft inzicht in het functioneren van het personeel en biedt inzicht in het benodigde personeelsbestand, nu en in de toekomst.

 

Wilt meer weten over onze dienstverlening? Dat kan! Gijs van Zon van HRM 101 en Pascalle Ligtenberg van IVY works zijn altijd bereid om vrijblijvend langs te komen en de mogelijkheden te bespreken.

 

 0
Verbinding maken
Wachten A.U.B....
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?