recruiten doe je zelf

Training: recruiten doe je zelf!

Schrijf je nu in voor de cursus ‘Recruiten-doe-je-zelf’ die HRM101 samen met IVY works en Goals organiseert. Beleef een wervelende introductie in het volledig in eigen hand nemen van het werving- & selectieproces. Met de enthousiaste inbreng van ervaren vakspecialisten, die een ruime staat van dienst in het vak hebben. Lees verder voor meer informatie, het programma en inschrijven.

 

Van veel te hoge plaatsingsvergoedingen voor externe bureau’s naar ‘Recruiten-doe-je-zelf’ in 2017! Inmiddels zijn we het er allemaal over eens dat de inzet van externe werving & selectie bureau’s vaak geen toegevoegde waarde meer heeft. Er is een steeds groter wordende groep werkgevers die geen externe bureau’s meer in schakelt maar het heft in eigen handen neemt.

Terecht, want dit kan enorm veel kosten besparen. Bovendien, wie kent zijn eigen organisatie nou het beste? En wie kan dus het beste bepalen welke kandidaten het meest geschikt zijn voor een bepaalde functie die vacant is? Precies, de werkgever zelf…

Evolutie van recruitment
De integrale ‘Recruiten-doe-je-zelf’ aanpak

Maar hoe gaat dat nou daadwerkelijk in zijn werk, dat ‘Do-it-yourself recruitment’? De combinatie van People Analytics, Employer Branding en Job Marketing vormt de oplossing om zelf aan de slag te gaan. Daarnaast is het van groot belang dat er een goed kandidaatvolgsysteem (applicant tracking systeem of ATS) als administratieve basis wordt gebruikt.

Voor wie?

Voor eenieder die verantwoordelijk is of wordt voor recruitment binnen de eigen organisatie. Denk hierbij aan: recruiters (in opleiding), ondernemers, HR officers & adviseurs, administratief medewerkers, management assistenten of secretaresses.

Programma

We bieden een programma aan van twee dagdelen waarin je op inspirerende en pragmatische wijze wordt geïntroduceerd in alle facetten van ‘Recruiten-doe-je-zelf’. We hanteren een kleine groep deelnemers in de Academy. Zo kunnen we het persoonlijk houden en iedere deelnemer de aandacht geven die hij of zij verdient. Er is voldoende ruimte om specifiek toe te spitsen op praktijksituaties die door de deelnemers worden ingebracht. De eerstvolgende Academy is in juni 2017. Het programma is verdeeld over twee dagen:

dinsdag 20 juni 2017 van 13.00u tot 17.00u
 • Employer Branding (door: Ben Verhagen – Goals, The Job Challengers)
 • Job Marketing (door: Gijs van Zon – HRM101)

dinsdag 27 juni 2017 van 13.00u tot 17.00u
 • People Analytics (door: Pascalle Ligtenberg – IVY Works)
 • Applicant Tracking Systems | ATS (door: Gijs van Zon – HRM101)

Beide dagen zullen de sessies gegeven worden in onze Trainingsruimte op Talent Square 337 te Tilburg (goede parkeergelegenheid en op hooguit 5 minuten lopen van het Centraal Station van Tilburg).

Door wie?

De vakspecialisten die je gaan helpen bij ‘Recruiten-doe-je-zelf’:

Inschrijven

De kosten bedragen 299,- EUR (excl. btw) per deelnemer. Bij het tegelijkertijd aanmelden van twee deelnemers bedragen de kosten 499,- EUR (excl. btw) in totaal. Dit mogen ook deelnemers van twee verschillende organisaties zijn. Schrijf je hier in; we nemen dan binnen een paar dagen contact op om de inschrijving te voltooien.

Nog vragen?
Neem gerust contact met ons op via growyourself@ivyworks.nl of bel HRM101 op 013 – 536 25 160
Verbinding maken
Wachten A.U.B....
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?