IVY Works zoekt partners

Wij zoeken partners!

IVY Works heeft ambities en zoekt partners! Heb jij een eigen bedrijf en ben jij die senior consultant die zich verder wil ontwikkelen in HR/People Analytics, dan is een partnership met IVY Works wellicht iets voor jou! Vanuit je eigen advieswerk kun je klanten nog beter van dienst zijn door het inzetten van voorspellende People Analytics. Door onze wetenschappelijk gevalideerde game-based assessments kunnen wij inzichtelijk maken welke kenmerken een succesvolle medewerker voorspellen en hoe je op basis van deze data objectieve en onderbouwde beslissingen kunt nemen. Als jij interesse hebt in de datakant van HR en je hebt een groot netwerk, dan drinken wij graag een kop koffie met jou. 

De ambities van IVY works

Wij zijn een jonge organisatie met ambitieuze doelstellingen. Wij willen dé People Analytics organisatie van Nederland worden, waarnaar we hard op weg zijn. IVY Works is channel partner van het Britse Cognisess. Cognisess is aangemerkt als een wereldwijde speler op het gebied van People Analytics en samen maken wij onze gezamenlijke ambities waar.  Wij richten ons op klanten die met de inzet van People Analytics hun voordeel willen doen. Onze focus ligt met name op middelgrote en grote organisaties in de branches retail, zakelijke dienstverlening, HR-advies, recruitment, onderwijs, zorg en hospitality.

Hoe doen we dit?

De mensen in een organisatie zijn het kapitaal van een organisatie. De juiste mensen op de juiste plek zetten heeft veel voordelen. Werknemers zijn gelukkiger waardoor het verloop en het ziekteverzuim significant minder wordt. Hierdoor kan een organisatie effectiever functioneren en organisatiedoelen effectief bereiken. Doordat een organisatie inzichtelijk heeft welke talenten nodig zijn, betekent dit ook minder ‘bad-hires’. En niet onbelangrijk, bedrijven hebben hierdoor een concurrentievoordeel.

We zetten altijd de business vragen van onze klanten voorop. We kijken vervolgens welke data nodig is om het probleem in kaart te brengen. Daarna verzamelen en analyseren we de data met Deeplearn, onze machine learning tool. Zo hebben we altijd real time inzicht in de talenten binnen een organisatie. Door feedback loops in te bouwen, kunnen we ontwikkelingen monitoren en bijsturen. Ons afgeleide doel is om organisaties te helpen het aantal bad hires te verminderen, effectiever en kostenbesparend te werven en de medewerkers op de juiste plek te zetten en gericht het ontwikkelingsperspectief in beeld te brengen. Wij adviseren organisaties bij diverse vraagstukken op het gebied van workforce planning en hebben goed zicht op de in- door en uitstroom van personeel.

 

Cognisess Pro helpt ons om professioneel invulling te geven aan People Analytics

Cognisess Pro helpt ons om professioneel invulling te geven aan People Analytics

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een aantal toppers in de markt, die willen samenwerken, kennis delen en groeien door innovatie. Je werkt zelfstandig, vanuit je eigen bedrijf in Nederland of België. Je werkt samen met een enthousiast team van ondernemende personen, zowel in Nederland als in Engeland. Voor partners bieden wij een aantrekkelijk verdienmodel en de nieuwste know-how op het gebied van People Analytics. Wij hebben kantoren in Tilburg en Heiloo.

 

Wat vragen wij?

 • Ervaring in HR consultancy op C-level, bij voorkeur in genoemde branches
 • Een uitgebreid en actueel netwerk
 • Interesse in de analytics kant van HR 
 • Gericht op acquisitie en groei
 • Ondernemend en gericht op samenwerking, ook met andere partners
 • Drive om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Voor het gebruik van het Cognisess-platform vragen wij een jaarlijkse investering van € 275,-
 • Commitment om IVY Works te helpen groeien, waarbij tijd vrijmaken om partnerbijeenkomsten bij te wonen belangrijk is.

 

Wat bieden wij

 • Wij geven je een training op het gebied van People Analytics en de toepassing van ons platform.
 • We bieden ondersteuning/training bij het verder ontwikkelen van je consultative selling skills.
 • We bieden je een begeleidingstraject om je goed van start te laten gaan.
 • De mogelijkheid om jouw klanten te adviseren op het gebied van People Analytics.
 • Samenwerken met een enthousiast team van ondernemende personen.
 • Aantrekkelijk fee-systeem.
 • 3x per jaar een partnerbijeenkomst om kennis te delen en natuurlijk voor de gezelligheid.
 • De mogelijkheid om ingezet te worden op opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers.
 • Een verbreding van jouw dienstverlening.

 

Spreekt dit je aan en wil je meer weten? Maak in ieder geval de assessments via deze link zodat het het platform zelf kunt ervaren en/of neem contact op met:

Pascalle Ligtenberg (06 23014042) of  Willeke Meijer (06 23430070)0
Verbinding maken
Wachten A.U.B....
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?