Ontwikkelen

Het beter kunnen benutten en (laten) renderen van medewerkers begint met inzicht in talenten en ontwikkelingsgebieden. Deelnemers op het platform van Cognisess Pro worden zich via het persoonlijke dashboard (PERSONAGRAPH) bewust van de eigen fysieke, mentale en emotionele conditie en persoonlijkheidskenmerken.

Cognisess Pro bevat unieke logaritmes die een op maat gemaakt persoonlijk trainingsprogramma (PERSONA COACH) biedt waarmee werknemers gericht de zwakkere cognitieve en emotionele vaardigheden kunnen trainen. Cognisess Pro is in staat om het trainingsprogramma in te steken op het niveau van de werknemer en past zich voortdurend aan als er vooruitgang wordt geboekt en de resultaten verbeteren.  

Een zeer uitgebreide persoonlijke rapportage, met daarin duidelijk aangegeven in welke werksituaties de deelnemer het beste tot zijn recht komt, kan medewerkers verder helpen betere persoonlijke keuzes te maken die hun loopbaan én werkgever ten goede komen.

 

Teamontwikkeling

Managers kunnen via een eigen dashboard de talenten binnen een bedrijf of binnen een team monitoren en op basis hiervan de juiste mensen selecteren en in hun kracht zetten. Ze hebben daarnaast de beschikbaarheid over een werknemerstevredenheid vragenlijst, waarin ze periodiek het gevoel over het bedrijf bij werknemers kunnen peilen en beleid op af kunnen stemmen.

Managers hebben door deze opzet altijd real-time inzicht in aanwezig talent en potentieel.

 

Werknemerstevredenheid

De PeopleSense vragenlijst bestaat uit 24 vragen waarmee bedrijven inzicht in de volgende 6 kerngebieden krijgen:

 1. Betekenisvol werk
 2. Management
 3. Cultuur en omgeving
 4. Ontwikkelingsmogelijkheden
 5. Leiderschap
 6. Voldoening

De deelnemers worden aangemoedigd om de vragen vanuit hun eigen perspectief te beantwoorden. Het onderzoek neemt 5 minuten in beslag. De uitkomsten kunnen per team, vestiging of per bedrijf bekeken worden en geeft het bedrijf inzicht in hoe de werknemers tegen het bedrijf aankijken vanuit werknemersperspectief.

 

Neem contact met ons op voor een uitgebreide demo van de mogelijkheden van Cognisess PRO.

 0
Verbinding maken
Wachten A.U.B....
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?