LAB

In deze LAB omgeving gaan wij dieper in op de achtergronden van IVY.

We bieden meer inzicht in het platform en wat je er allemaal mee kunt bereiken op het gebied van selecteren, ontwikkelen en analyseren. Het platform is ontwikkeld door onze Britse partner Cognisess. Een verdere verdieping kun je vinden onder Cognisess.

Het Cognisess Platform is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten die we laten zien in Science. De wetenschappelijke basis van Ivy ligt onder andere op het gebied van neuropsychologie, en big data.

Daarnaast voeren we zelf onderzoek uit, waarbij het platform ingezet wordt om meer kennis over het brein te verzamelen, met steeds weer andere onderzoeksvragen. Nader onderzoek helpt ons om het potentieel van individuen en teams te identificeren ,te begrijpen en tot bloei te laten komen. Samen met Cognisess en andere (onderzoeks)partners focussen wij ons op de volgende gebieden:

 • cognitie
 • emotionele intelligentie
 • persoonlijkheid
 • welzijn
 • sociale intelligentie
 • gezondheid

Indien jouw organisatie onderzoeksvragen heeft of aan wil sluiten bij lopend onderzoek neem dan contact met ons op growyourself@ivyworks.nl of vul het contactformulier op onze contactpagina in.

0
Verbinding maken
Wachten A.U.B....
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?