Kennisbank

Wij delen graag onze kennis met u. People Analytics is een relatief nieuw, maar interessant vakgebied. Toch zijn maar weinig organisaties echt bezig met de implementatie van People of HR analytics. Voor HR kan het ook een lastig, maar zeker interessant onderwerp zijn. Het gaat om het evidence based maken van HR beleid. Op deze pagina delen wij informatie die u hopelijk inspireert. Hier vindt u onze white papers en de brochures van het Cognisess Pro platform dat wij inzetten bij People Analytics vraagstukken. Daarnaast plaatsen wij hier boeken en artikelen die wij gelezen hebben en die wij u van harte aanbevelen. Op onze blog pagina leest u over de nieuwste inzichten en via de IVY academy bieden wij cursussen, trainingen en webinars aan.

Whitepapers

Na het lezen van deze whitepaper weet u:

 • Wat people analytics is
 • Op welke 3 manieren people analytics uw organisatie van dienst kan zijn
 • Hoe Google people analytics succesvol inzet
 • Hoe uw organisatie van start kan gaan met people analytics

Na het lezen van deze whitepaper weet u:

 • De voordelen van de inzet van people analytics binnen recruitment
 • In welke fase van het recruitment proces people analytics een bijdrage kan leveren
 • Welke rol online assessments kunnen spelen bij people analytics
 • Wat people analytics kan opleveren als ROI
 • Wat het verschil is tussen traditionele- en analytics assessments

Brochures

In deze Engelstalige brochure wordt uitgelegd hoe het People Analytics Platform Cognisess Pro werkt en welke functionaliteiten er zijn. Cognisess Pro bestaat uit een jobboard, een kandidaat volg systeem (ATS), 50 assessments, profilers, video en tekst analyses en de verwerking van werknemersprestaties. Met de Deep Learn machine learning zorgen wij ervoor dat u altijde de juiste persoon op de juiste plek heeft zitten binnen uw organisatie

In deze brochure leggen wij uit hoe het Cognisess Pro platform gebruik maakt van machine learning genaamd “Deep Learn”. Kandidaten en werknemers worden getest op 100 (persoons)kenmerken door middel van 50 gamebased assessments. Deep Learn wordt niet beinvloed door onbewuste vooroordelen en kijkt objectief naar de gegevens die uit de assessments komen. Het algoritme voorspelt voor elke kandidaat of medewerker de unieke mogelijkheden voor toekomstige prestaties en talentontwikkeling.

Artikelen

Met een stevige economische wind in de rug zijn het mooie tijden voor de arbeidsbemiddelingsbranche. De war on talent woedt echter weer heftiger dan ooit. En de technologische ontwikkelingen staan niet stil. Hoe IVY works een bijdrage levert aan het versnellen en verbeteren van het recruitmentproces door middel van Big Data, Artificial Intelligence en algoritmes is te lezen in het interview met Willeke Meijer van IVY works in het artikel “Slimme recruitment-technologie in overvloed, maar …wie gaat er eerst?” in de Flexmarkt van februari 2018(p. 24-28).

Willeke Meijer wordt geinterviewd door Martijn Hemminga bij Recruitment Tech TV. IVY works was tijdens de recruitmenttech awards 2016 de grote verrassing. Willeke legt uit hoe de inzet van analytics het werk van recruiters eenvoudiger maakt en ervoor zorgt dat recruitment een hogere toegevoegde waarde krijgt.

0
Verbinding maken
Wachten A.U.B....
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?