IVY WORKS: altijd de juiste persoon op de juiste plek

Iedereen heeft talent! Dat is onze overtuiging. En om dat talent te ontdekken en vervolgens te benutten zijn we gestart met IVY works. Ons online dashboard helpt talent op innovatieve wijze te identificeren, te begrijpen en tot bloei te komen. Door de combinatie van neurowetenschap en big data-analyse geeft IVY een frisse kijk op wat talent betekent, waardoor ‘Altijd de juiste persoon op de juiste plek’ realiteit kan worden.

Van een subjectief cv…

Hoe kies je uit al die brieven en CV’s ? Weet je nu echt of de persoon beschikt over alle kwaliteiten en vaardigheden voor die baan?

Een belangrijke basis in de huidige werving en selectie is de brief, het CV en een LinkedIn profiel. In hoeverre is dit echt objectief en betrouwbaar als ze door de sollicitant zijn opgesteld, wellicht zelfs met hulp van professionals om de juiste tekst op papier te krijgen?

 

en de eerste 5 minuten…

Boeken zijn er over vol geschreven. De overtuiging dat we in de eerste 5 minuten van een sollicitatiegesprek al weten of een kandidaat geschikt is voor die ene functie. Vervolgens wordt een gesprek alleen nog maar gebruikt om het oordeel te bevestigen. Het gevolg is dat slechts in 14% van de geworven personen de prestaties van een sollicitant juist voorspeld zijn (F. Smidt, J. Hunter, 1998).

Deze aanpak kost veel geld, tijd en frustratie binnen een bedrijf….

 

Naar een innovatieve manier van werven!

Wij doen het anders. Wij maken het objectief testen toegankelijk voor alle functies, van laag tot hoog kader. Via IVY WORKS wordt het selectieproces effectiever en betaalbaarder. We doen dit met objectieve, gevalideerde en ‘fun to use’ games, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. We maken cognitieve en sociaal emotionele vaardigheden, persoonlijkheid en welbevinden inzichtelijk. Op basis van de gewenste kwaliteiten en talenten maakt het systeem een ranking, zodat je altijd de juiste personen op gesprek vraagt. Een vragenlijst helpt vervolgens om het gesprek te structureren, waardoor ook de sollicitatiegesprekken vergelijkbaar worden.

 

Iedereen heeft talent en we doen de wereld tekort als we het talent niet optimaal benutten.

 

Wetenschappelijke basis

IVY works heeft een exclusieve samenwerking met het Britse Cognisess. Samen met universiteiten als Stanford, Berkeley en Bath heeft Cognisess online assessments en vragenlijsten samengesteld om talent te identificeren.

 

IHG, Volkswagen en UBER zijn klant

Met klanten als de InterContinental Hotel Groups (IHG),Volkswagen Group en UBER geven we nieuwe betekenis aan ‘what good looks like’. Wilt u ook horen bij de bedrijven die het anders aanpakken? Neem dan een proefaccount en ontdek alle mogelijkheden van ons platform. De eerste 10 aanmeldingen kunnen gebruik maken van een gratis training over het gebruik van het platform.

 

Heeft u een vraag neem dan gerust contact met ons op: growyourself@ivyworks.nl of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 0
Verbinding maken
Wachten A.U.B....
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?