De Global Cognitive Empathy Study (GCEs)

De Global Cognitive Empathy Study (GCEs) is een crosscultureel onderzoek, dat geleid wordt door onze partner Cognisess. Het doel is om beter te begrijpen welke cognitieve en emotionele (intelligentie)vaardigheden universeel zijn en de sleutel zijn tot zaken als leiderschap, organisatorische stijl en onderlinge relaties. 

Uit de verzamelde gegevens hopen we meer duidelijkheid te krijgen over de overeenkomsten en verschillen in de menselijke cognitie en emotionele intelligentie over de continenten, culturen en demografie. De online games die we hiervoor gebruiken, zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De uitkomsten van het onderzoek worden gedeeld met onze wetenschappelijke partners, zodat het begrip van cognitieve en emotionele vaardigheden, prestaties en ontwikkeling wordt vergroot.

Doe mee!

Help ons om meer te weten te komen over verschillende culturen, emoties en hoe mensen denken. Neem deel aan deze wereldwijde studie. De tests zijn gratis en je hebt altijd toegang tot je profiel waarin je de voortgang, scores en een vergelijking tussen landen kunt maken.

Neem nu deel aan dit onderzoek!0
Verbinding maken
Wachten A.U.B....
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?