Rectruitment Tech Award

IVY works is genomineerd voor de recruitment tech award 2016. STEM NU!

We zijn trots bij IVY Works! Op 20 oktober zijn we genomineerd voor de Recruitment Tech Award 2016 in de categorie Beste Tooling. Tot en met 10 november kunnen jullie stemmen op je favoriete tool en case. Maar waarom zou je stemmen op Ivy Works?

Ivy Works helpt recruiters en HR-afdelingen om het werving- en selectieproces voortaan objectiever en daarmee eerlijker te laten verlopen. Dit leidt tot een betere match voor de organisatie. Organisaties hebben een tool tot hun beschikking waarmee data verzameld wordt die helpt om voorspellende uitspraken te doen over het functioneren van een kandidaat.

 

Werving en selectie was lange tijd een combinatie van papier en gevoel: het gezochte functieprofiel, het CV en het gesprek. En dan is er de twijfel. Is het profiel wel specifiek genoeg? Is dit echt de persoon die we zoeken? Zegt het CV iets over deze persoon of over hoe goed iemand een CV kan opstellen? Kan ik iemand na een gesprek objectief beoordelen of ben ik alleen bezig geweest om mijn vooroordelen te bevestigen?

 

“Is dit echt de persoon die we zoeken?”

 

Ervaren HR managers hebben zichzelf bovenstaande vragen al vaak gesteld. Uit onderzoek blijkt dat slechts in 14% van de gevallen op deze manier een goede selectie wordt gemaakt, zo ook heeft het bedrijf Google ontdekt.  Een slechte match kost een organisatie veel geld en kan afbreuk doen aan hun imago.

Zou het niet mooi zijn als je iemands vaardigheden kunt meten en werknemers op talenten kunt beoordelen en deze optimaal kunt inzetten?! Met Ivy works kan dat! Kandidaten worden op een betrouwbare manier getest op meer dan 80 kenmerken, integraal en toegespitst op de functie die ingevuld moet worden. We bieden game-based assessments aan die de cognitieve, sociaal emotionele en enkele basisvaardigheden in beeld brengt. Ook brengen we de persoonlijkheid en het welbevinden van kandidaten in beeld.

Assessment uit IVYworks - 'eyeball' oog-hand coördinatie

We kijken echter niet alleen naar talent. Want talent komt pas tot zijn recht als dit op een geschikte plek ingezet wordt. Met IVY works kun je op maat gemaakte functieprofielen opstellen. We hebben hiervoor 3 profilers tot onze beschikking.  Zo kun je een profiel opstellen door gebruik te maken van de beste mensen of door onze uitgebreide functieprofielen te raadplegen en door zelf aan te geven naar welke competenties je op zoek bent.

Ons platform zet de assessments klaar die ervoor zorgen dat de vaardigheden / kenmerken voor dat specifieke functieprofiel gemeten worden. Je kunt deze assessments verder aanvullen met video interviewing en het uploaden van relevante informatie zoals brief, CV en/of diploma’s.  De sollicitanten maken de klaargezette assessments en het systeem geeft vervolgens aan welke kandidaten de beste match laten zien. Een gestructureerd interview-protocol behoed je om in de valkuil te trappen om op je eerste indruk af te gaan.  

Eerst zien en dan geloven? Test het zelf! Maak een proefaccount aan bij IVY Works en ervaar wat een basis test inhoudt. Ben je overtuigd dat IVY Works de beste Tool is die in 2016 is geïntroduceerd? STEM dan op ons voor de Recruitment Tech Award!

 

Je kunt stemmen t/m 10 november!

Stem op ons voor de Recruitment Tech Award

 

IVY works is partner van COGNISESS DEEPLEARN TM

 0
Verbinding maken
Wachten A.U.B....
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?