Cognisess Pro

IVY heeft een exclusieve samenwerking met het Britse Cognisess. Met Cognisess Pro  bieden wij een online softwareplatform dat bestaat uit een compleet pakket van assessments, coaching en monitoring.

Het platform wordt online aangeboden in een aparte omgeving, speciaal ingericht en beveiligd voor jouw organisatie. Het platform werkt snel, accuraat en objectief, en bevat geavanceerde datafunctionaliteiten die in realtime betekenisvolle feedback genereert.

Cognisess Pro biedt een diversiteit aan adaptieve tests, waarmee inzicht wordt verkregen in cognitieve en sociaal-emotionele vaardigheden, persoonlijkheid en welbevinden.

De resultaten van de tests kunnen op diverse manieren in beeld worden gebracht, waardoor je altijd effectief en snel de juiste keuzes kan maken bij in-, door- en uitstroom, bij een reorganisatie of voor duurzame inzetbaarheid.

Kortom, met Cognisess Pro houd je zelf de regie bij de beoordeling van (grote) groepen deelnemers voor (pre)selectie en ontwikkelvragen. Doorgewinterde HR-experts zien het Cognisess-platform als een toolset die een nieuw modelproces bij de aanwerving sterk vereenvoudigt.0
Verbinding maken
Wachten A.U.B....
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?