GROW

IVY IS JE GROOTSTE SUPPORTER

BEN DE BEST MOGELIJKE VERSIE VAN JEZELF, MEER KUN JE NIET DOEN

IVY vindt dat iedereen het recht heeft het beste uit zichzelf te halen. Daarom zoeken en vinden wij de grootste talenten van ieder mens. De top ligt voor iedereen ergens ander, maar op de weg ernaartoe helpen alleen aandacht en inzicht.

WAAR JE TALENTEN EN DE BEHOEFTEN ELKAAR KRUISEN, LIGT JE ROEPING

Door het talent van mensen structureel te onderbenutten, doen we de wereld tekort. IVY brengt talenten in beeld, leert ze begrijpen en laat ze benutten. Zo bevorderen we het lerend vermogen van individuen en organisaties.

EEN DASHBOARD VAN WIE JE BENT, WAT JE KUNT EN HOE JE ERVOOR STAAT

Samen met onze partner Cognisess hebben we wetenschappelijke inzichten vertaald naar een praktische, fun-to-use applicatie. Assessments omgezet in games. Op basis van de inzichten die dit genereert kunnen mensen en organisaties de beste keuzes maken en zichzelf verder ontwikkelen.

VANWAAR DE NAAM IVY?

‘Ivy’ betekent klimop. Klimop is een metafoor voor iets dat organisch blijft groeien. In steeds meer richtingen. Maar door te snoeien (focus!) wordt hij mooier, steviger en illustratiever. Klimop blijft altijd op zoek naar de top en als hij die heeft gevonden, is hij alweer op zoek naar een nieuwe top.

team_image

CINDY GROENEWOUD

 

Psycholoog
cindy@ivyworks.nl
06-22290767

team_image

ISA HEESEN

adviseur People Analytics
isa@ivyworks.nl
013-7009749

CONSULTANCY

IVY werkt samen met een landelijk netwerk van geselecteerde partners. Elke partner heeft het gebruik en de toepassing van onze assessmentttools op eigen wijze opgenomen in hun specifieke dienstverlening.

Onze partners zijn gedreven professionals die je graag ondersteunen met begeleiding, praktische tips en adviezen over een verdere optimalisatie van het benutten en laten renderen van jouw talenten.

0
Verbinding maken
Wachten A.U.B....
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?